English >

Coaching en uw bedrijf

Meer tevreden klanten

Coaching by the Sea helpt uw bedrijf vooruit door uw medewerkers hun werk met meer plezier en dus beter uit te laten voeren. De kwaliteit van hun dienstverlening gaat vooruit en daardoor de tevredenheid van uw klanten.

Efficiƫntere samenwerking

oor met het enneagram te werken, leren uw medewerkers over hun wijze van communicatie en omgang met collega’s en klanten. Daardoor herkennen ze eerder waar het stroef gaat en kunnen ze dat voorkomen. Uw medewerkers verliezen minder tijd doordat ze beter op elkaar ingespeeld zijn. En uw medewerkers leren beter in te spelen op wat uw klant wil.

Overzicht in processen

Het enneagram geeft handvatten om processen te verbeteren. Dat leidt sneller tot hogere rendementen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw product, het aanboren van nieuwe verkoopkanalen, verbetering van de productie of het doorvoeren van een reorganisatie; met het enneagram als procesmodel houdt u het overzicht en houdt u alle medewerkers goed betrokken. Uw processen worden effectiever.

Trainingen

Coaching by the sea geeft individuele trainingen of in groepsverband. De trainingen zijn gericht op prestatieverhoging en samenwerking. Zo worden bijvoorbeeld Belbin-rollen, enneagram, kernkwaliteiten en het enneagramprocesmodel gebruikt om effectiviteit te vergroten.

Trainingen worden geheel op maat gemaakt.

Op uw manier

Cbts biedt individuele coaching en groepstrainingen. Op uw locatie, in een hotel of zalencentrum en ook online. Wat het beste voor uw bedrijf is en zoals het binnen uw budget past.

Ga eens een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Ook die waar u in eerste instantie niet aan dacht.